Imprezy

Imprezy firmowe

Oferta dla Firm

Zorganizujemy dla Twojej firmy niezapomniane wydarzenie, które przekroczy Państwa oczekiwania i niezapomniane chwile szkolenia, integracji oraz relaksu dla Waszego zespołu.

Wszechstronna Organizacja:
Dostosowujemy się do różnych potrzeb naszych klientów, organizując
zarówno wyjątkowe bankiety, konferencje, imprezy firmowe, szkolenia,
pikniki, spotkania branżowe, eventy, targi firmowe czy świąteczne
spotkania i wigilie firmowe.

Indywidualne podejście

Kreatywne koncepty

Nasz zespół stworzy kreatywny koncept, aby każda impreza była unikalna i dostosowana do charakteru Waszej firmy. Stworzymy dla Was atmosferę elegancji i zabawy łącząc najnowsze trendy z profesjonalizmem.

Kuchnia

Oprawa gastronomiczna na najwyższym poziomie

Z naszym zespołem profesjonalnych i doświadczonych kucharzy zadbamy o kulinarną część Waszych spotkań, które podkreślą charakter Waszego wydarzenia. Z przyjemnością dostosujemy naszą ofertę do Waszych unikalnych oczekiwań. Połączymy smaki z tematami dopasowanymi do charakteru Waszej imprezy. Razem z nami wprowadzicie swój zespół i swoich gości w świat smaków, które integrują i inspirują.

Twój moment nasza pasja

Imprezy okolicznościowe

Chcielibyśmy być częścią Waszych ważnych chwil i wydarzeń i uczynić je niezapomnianymi i wyjątkowymi, dlatego też zorganizujemy dla Państwa każdą imprezę okolicznościową. Zapraszamy do współtworzenia magicznych chwil.

Ważne ceremonie

Komunie / Chrzciny / Stypy

Z nami zorganizujecie Państwo niezapomniane dla siebie ważne uroczystości. Zadbamy o każdy detal, aby czynić ten dzień wyjątkowym. Nasza elegancka przestrzeń, pyszna kuchnia i profesjonalna obsługa zapewnią niepowtarzalna atmosferę dla Waszego wydarzenia. Razem stworzymy chwilę, które zagoszczą w sercach Waszych gości na długo. Dekoracje i aranżacje dopasowane do uroczystości, które podkreślą wyjątkowy charakter wydarzenia. Menu dostosowane zarówno dla najmłodszych jak i dorosłych.

Rocznice

Urodziny / Jubileusze

Zaplanujcie Państwo z nami swoje urodziny czy jubileusz. Gwarantujemy doskonałą atmosferę, pyszne jedzenie i obsługę. Wszystko to uczyni Wasz dzień wyjątkowym. My zadbamy o każdy szczegół, nasi podwykonawcy zapewnią dodatkowe atrakcje, a Wy będziecie się bawić do białego rana.