Nasz kanał
Nasz profil

Verdi to dużo więcej niż dom weselny...

Przyjęcie weselne

Udana i pełna pozytywnych wrażeń uroczystość weselna to nasza ambicja i nasza pasja. Zajmujemy się planowaniem, koordynacją i czuwaniem nad przebiegiem uroczystości weselnej według ustalonego wspólnie z Parą Młodą scenariusza. Możemy zająć się każdym i wybranym szczegółem Państwa ślubu i wesela bądź ograniczyć się do oferty gastronomicznej.

Dlaczego Verdi?

Ustronne położenie nad jeziorem w najpiękniejszym zakątku Podbeskidzia, nieopodal Bielska-Białej to pierwszy atut Domu Restauracyjnego Verdi.
Wesele u nas to cały budynek, ogród i parking do dyspozycji  t y l k o jednej Pary Młodej i jej Gości.
Nasze sale zostały tak zaprojektowane, aby zarówno małe, kameralne wesele, jak i duża impreza miały odpowiedni nastrój, nagłośnienie i przestrzeń.
Nie przewidujemy kilku wesel w jednym dniu, mimo iż posiadamy trzy klimatyzowane sale.  Chcemy, aby Państwo Młodzi i ich Goście czuli się u nas jak w domu: swobodnie i wygodnie, aby atmosfera wesela przy całej swojej wykwintności była niemal ,,domowa”. Nie prowadzimy ,,fabryki weselnej", nastawionej tylko na  pełne obłożenie, nasz Dom Restauracyjny Verdi to przede wszystkim niepowtarzalna atmosfera.
Państwo Młodzi otrzymują od nas gratisowo na okres swojej uroczystości Apartament dla Nowożeńców. W budynku głównym posiadamy dodatkowo trzy pokoje 2-4-osobowe, a w naszym, sąsiadującym tuż obok ośrodku wypoczynkowym "Verdi-bungalowy" możemy zakwaterować  dodatkowo 70 osób.
Recital jazzowy, pokaz iluzjonisty, spektakl teatralny,  szanty dla żeglarzy, pokaz laserów, animacje dla dzieci, tematyczny bufet  i wiele innych atrakcji to tylko opcjonalne propozycje na urozmaicenie wieczoru.

Menu weselne

Proponujemy Państwu kilka zestawów cenowych menu weselnego. Nie chcemy jednak ograniczać Państwa wyboru i naszych możliwości, dlatego jesteśmy otwarci na Państwa sugestie.

(Proszę kliknąć na wybrane oferty zaznaczone czerwoną czcionką, a otworzy się pdf.)

Oferta Weselna - kliknij

Menu Tradycja Polska:

Menu Cztery Pory Roku:

Menu Wegetariańskie:

Poprawiny I - kliknij, Poprawiny II - kliknij
Bufet wiejski i deserowy - kliknij
Bufet śródziemnomorski i azjatycki - kliknij
Ślub Plenerowy - kliknij

Zapraszamy do wypełnienia formularza kontaktowego!

Chętnie umówimy się z Państwem na spotkanie:
tel.  +48 515 293 021

• Ślub w plenerze