Nasz kanał
Nasz profil

Oferta

Jesteśmy firmą z 15-letnim doświadczeniem w branży gastronomiczno-hotelarskiej, prowadzimy z sukcesami rodzinny ośrodek wypoczynkowy nad Bałtykiem: Magra Holiday Club. Zapraszamy do zapoznania się z otrzymanymi rekomendacjami naszych Klientów.

W otulinie gór Beskidu Małego stworzyliśmy dla Państwa miejsce wyjątkowe: położony nieopodal Bielska-Białej, bezpośrednio nad Jeziorem Międzybrodzkim, z widokiem na malowniczą górę Żar – Dom Restauracyjny VERDI.

Dopracowaliśmy receptury z najlepszych kuchni świata, nie zapominając o naszej polskiej, bogatej tradycji kulinarnej. Zaprzyjaźniliśmy się z najznamienitszymi winnicami, zatrudniliśmy ludzi z pasją, tak aby Państwa przyjęcie było perfekcyjne pod każdym względem, a ciężar jego organizacji spoczął wyłącznie na nas. Dysponujemy trzema klimatyzowanymi salami: Traviata, Aida i Rigoletto, które mogą pomieścić w sumie około 260 osób.

Dom Restauracyjny Verdi to również piękny, kaskadowy taras i dopracowana do każdego szczegółu ciekawa architektura najbliższego krajobrazu, stanowiąca niezapomniane tło zdjęć okolicznościowych. Nad samym jeziorem posiadamy dodatkowo drewniany taras, będący idealną przestrzenią na organizację przyjęć w formie pikników lub grilla.

(Proszę kliknąć na wybrane oferty zaznaczone czerwoną czcionką, a otworzy się pdf.)

Organizujemy:

Organizujemy również szkolenia dla firm, dwie z naszych trzech sal mogą być całkowicie zaciemnione. Wszystkie sale są klimatyzowane, posiadają nagłośnienie, do dyspozycji szkoleń posiadamy rzutnik i flipchart.

Ze względu na dogodną lokalizację, łatwy dojazd i przestronny parking, polecamy się również do obsługi grup turystycznych. Nasz obiekt przystosowany jest do przyjmowania osób niepełnosprawnych.

Rezerwacje: tel.  +48 515 293 021

Zapraszamy do zapytań o szczegółowe oferty: verdi@verdi.pl

• Verdi to dużo więcej niż dom weselny
  • Wesele