Nasz kanał
Nasz profil

Catering

Catering wigilijny

Catering wigilijny to rodzaj cateringu, w którym Verdi Dom Restauracyjny specjalizuje się już od pierwszego roku swojej działalności. Naszą pasją jest organizowanie grudniowych spotkań wigilijnych zarówno w naszym obiekcie, jak i cateringu wigilijnego u Klienta. Dobrana muzyka, wspólne kolędowanie przy świątecznych stołach, potrawy wigilijne, firmowe spotkania mikołajkowe to nasza domena działań gastronomicznych w grudniu. Powierzenie nam organizacji firmowego cateringu wigilijnego to dla nas zawsze bardzo podniosłe wyzwanie. Zapraszamy do współpracy zarówno małe firmy, jaki i duże przedsiębiorstwa. Sprawnie i z należytą powagą dla Świąt Bożego Narodzenia zorganizujemy catering wigilijny w każdej firmie. Firmowe spotkanie wigilijne w Domu Restauracyjnym Verdi to również idealne rozwiązanie na organizację firmowej imprezy integracyjnej .
Catering wigilijny organizujemy dla grup powyżej 10 osób.

Spotkanie Wigilijne w Verdi:

Catering Verdi u klienta dla dużych grup:

Spotkanie Świąteczne Verdi:

Catering firmowy

Verdi Dom Restauracyjny to idealny partner do stworzenia oferty cateringu firmowego zarówno dla małych firm, jak i dla dużych przedsiębiorstw. Realizujemy zamówienia na duże imprezy cateringowe u klienta, jak i catering zbilansowanych, codziennych posiłków dla pracowników. Nasza specjalizacja to  firmowe bankiety okolicznościowe, grille i pikniki firmowe. Zapraszamy do współpracy.

• Catering